Super Fit Holidays – jouw actieve fitnessvakantie op Ibiza

Binnenkort gaan we weer los in Ibiza met de meest geweldige, actieve fitness vakantie! Daar waar het idee is geboren, bieden we snel weer een geweldige Super Fit Holidays aan!

Het eiland dat vooral bekend staat als het eiland van de beste feesten van Europa, is meer dan feest alleen, het is een eiland waar ontspanning, positieve energie, duurzaamheid en een gezonde levensstijl centraal staan. Naast de vibe van de steden Eivissa (Ibiza-stad) en Saint Antoni, heeft de rest van het eiland een vibe van gemoedelijkheid en rust, een super mooi contrast. Dat maakt het eiland ook super interessant, want er is voor elk wat wils en deze dynamiek en energie zorgt er voor dat je niet stil kunt blijven zitten!

Bekijk de locatie van Super Fit Holidays Ibiza

De accommodatie bevindt zich in de heuvels bij Saint Antoni de Portmany in het westen van het eiland. Ver genoeg buiten het centrum om helemaal tot rust te komen en te focussen op de trainingen, maar dichtbij genoeg om de drukte op te zoeken als je wilt. We verblijven in een luxe en historische finca (van oorsprong een boerderij) met een geweldig stuk land er om heen. Zelfs de eigenaren verdwalen soms nog in de bossen die bij het priv├ęterrein horen. Het is een unieke plek die ondanks de relatieve kleinschaligheid van de fitnessvakanties, genoeg ruimte biedt om even een plekje voor jezelf te zoeken of een stukje te gaan lopen zonder dat je het terrein hoeft te verlaten. Uiteraard is er een geweldig zwembad beschikbaar en zijn alle kamers van alle luxe voorzien.

Op het terrein zijn een paar mooie plekken waar we gaan trainen, er is een yoga-ruimte en uiteraard verlaten we het terrein om op het strand te gaan trainen en om meer van het eiland te zien! Kortom, een magische homebase voor een geweldige fitness vakantie! Meer weten over de locatie? Lees dan hier verder.

Data Super Fit Holidays Ibiza 2020

Locatie Super Fit Holidays Ibiza
Boek nu!

Weer en temperatuur op Ibiza

We bieden deze Super Fit Holidays Ibiza in 2020 aan in het voorjaar, vanaf eind april en begin mei. De temperatuur op Ibiza is in deze maanden namelijk ideaal voor een actieve vakantie. Je kunt genieten van temperaturen van ver boven de 20 graden, veel zon en actief zijn is een stuk aangenamer dan in de hete zomermaanden juli en augustus. ’s Avonds kan het afkoelen, dus zorg wel voor een lange broek en een trui. Ibiza is tijdens deze periode aan het ontwaken en de eerste toeristen zijn te spotten op het eiland. De clubs hebben hun openingsfeesten en ook de markten starten weer op na de rustige winterperiode. Op de stranden is het nog niet druk, terwijl het heerlijk zonnen en zwemmen is. Oke, het water is misschien nog wat fris, maar prima te doen. Een schitterende tijd om het eiland te ontdekken!

Actieve vakantie Ibiza

Boek nu jouw actieve fitness vakantie

Wil jij fitnessen tijdens je vakantie in een kleine groep en met uitdagende workouts?

Wil jij meer leren over gezond eten en leven en over doelen stellen en behalen?

Maar wil je ook gezelligheid, lol en echt vakantie vieren?

Dan is Super Fit Holidays - Ibiza 2020 wat voor jou!

Boek hieronder jouw Super Fit Holiday naar Ibiza

Happy Fitness retraite