Doe eens gek, volg je droom!

In augustus 2018 was ik op Ibiza, een omgeving die mij enorm inspireerde. Naast genieten van het eiland, las ik daar de biografie van Arnold Schwarzenegger. Het viel me op wat voor enorme zakenman hij was vanaf het begin van zijn sportcarrière, dat inspireerde enorm. Waar de boeken van Schwarzenegger mij als jongen van 16 inspireerde om harder te gaan trainen en gespierder te worden, vond ik nu juist zijn entrepreneurship inspirerend. Terwijl ik stond te trainen met een betonnen parasolvoet als gewicht, naast het zwembad, dacht ik hoe ik een business zou kunnen opbouwen op dat eiland dat mij zo enorm inspireerde. Mijn passies zouden wel een plek moeten krijgen in mijn werk, dus het werd nog een brainstorm met mezelf…. Maar…..

‘Mijn kindje’ heeft het levenslicht gezien en dat deel ik graag: Super Fit Holidays is geboren.

Vanaf 31 augustus organiseer ik fitnessvakanties/ fitnessretraites op Ibiza. Oftewel de hele week door fitnesstrainingen, gezonde maaltijden, seminars over voeding, yoga (om de spieren te ontspannen) en een leuk activiteitenprogramma om de medereizigers te leren kennen en dat op een geweldige locatie, in een zeer sfeervolle en luxe finca. Kernwaarden voor Super Fit Holidays zijn: Fitness, Voeding, Fun en Vakantie! Interesse? Boeken kan hier.

Lopende zaken

Mijn werkzaamheden bij MT Mediagroep/ &content (nr 1 in de categorie Mediapublishers volgens Emerce) blijf ik gewoon voortzetten, tot eind augustus kan ik zelfs nog freelance content en online marketing opdrachten oppakken tot 12 uur per week. Stuur me vooral een bericht als je geïnteresseerd bent in samenwerkingen voor Super Fit Holidays of als je een tijdelijke klus hebt op het gebied van content of online marketing.

Een Super Fit Holiday naar Ibiza boeken? Dan kan natuurlijk ook, volg dan deze link.

Super Fit Holidays Camiel
fitness vakantie kajak