Veel Gestelde Vragen

Hoe fit moet ik zijn om mee te gaan op een Super Fit Holiday?

“Super Fit” in onze naam staat voor de vakanties die we aanbieden en het hoeft dus niet direct te staan voor de shape waarin je moet zijn als je met ons mee wilt gaan. Of je nou elke dag in de sportschool te vinden bent, of juist niet, om de vakantie te boeken maak het niets uit. Bedenk alleen wel dat we tijdens de vakantie elke dag actief bezig zijn met trainingen en een actief fun-programma. Dus het kan zijn dat je wat spierpijn ervaart.

Onze trainers houden rekening met wat je gewend bent qua training, want we willen niet dat iemand een blessure oploopt of zich overtraint gedurende de week. We vragen bij inschrijving voor een vakantie hoe actief je bent, dan kunnen we daar rekening mee houden. Het moet wel Super Fit zijn en blijven!

Wat is allemaal inbegrepen bij de prijs van een reguliere Super Fit Holiday?

We bieden een volledig verzorgd verblijf op Ibiza aan. Je zit in een villa met circa 14 andere actieve vakantiegangers. Je kiest zelf of je de maaltijden inclusief wilt hebben, of alleen het ontbijt. We raden in ieder geval aan het ontbijt bij te boeken. Alle trainingen, yoga lessen en seminars zijn inclusief. De sociaal-actieve activiteiten zijn optioneel, je kiest zelf waar je aan deelneemt, de activiteiten die extra kosten met zich meebrengen, vind je op het boekingsformulier. Persoonlijke uitgaven, de vlucht naar Ibiza, alcoholische dranken en massages zijn niet inbegrepen (maar uiteraard wel mogelijk!)

Ik ben soloreiziger, is de vakantie voor mij geschikt?

Onze reizen zijn niet alleen voor stellen, maar ook voor alleen-reizenden en singles. Want hoe tof is het om een week met gelijk gestemden op vakantie te zijn? Zeker als ze ook nog net zo actief zijn als jij? We bieden zeker geen dating-reis aan, maar wel een reis waar stellen, singles en alleen-reizenden zich helemaal thuis voelen. De sociaal-actieve programma-onderdelen en de maaltijd die gezamenlijk worden genuttigd zijn er op gericht om elkaar beter leren kennen. Je hebt dus nooit het idee ‘alleen’ op vakantie te zijn, of je nou alleen reist of niet. De kamers zijn veelal uitgerust met losse bedden, alleen de kamers The Sanctuary en The Tower hebben een vast 2-persoons bed, let hierop bij het boeken.

Ik wil samen met mijn vriendje een vakantie boeken, kan dat ook?

Absoluut! Super Fit Holidays zijn zowel voor alleen-reizenden, singles als stellen. Het doel is samen een geweldige week te hebben en lekker actief te zijn! Fitness, Voeding, Fun en Vakantie daar draait het om!

Is de vliegreis inbegrepen?

De kosten van reizen variëren enorm, vandaar dat we geen vlucht aanbieden. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vluchten zijn over het algemeen. Ook vanwege de verschillende regelingen ten aanzien van bagage willen we ons niet binden aan één vliegmaatschappij. Tevens zijn er meerdere luchthavens waar vandaan vluchten naar Ibiza vertrekken, dus we laten aan jou de keuze. We adviseren je vooral om te kijken op sites als Skyscanner.com voor een goedkoop vliegticket en een tip: kijk ook eens naar een andere vluchthaven om vanaf te vertrekken dan de dichtstbijzijnde, dit kan vele euro’s schelen.

Hoeveel kilo val ik af gedurende de vakantie?

Het doel van de vakantie is niet specifiek gericht op afvallen of spieropbouw, maar dit kan zeker een resultaat zijn. Om goed te kunnen afvallen, of spiermassa te kunnen aankomen, is een individueel voedingsplan van belang en ook een trainingsplan om jouw doel te bereiken. Wat we wel doen tijdens deze week, is je helpen met het stellen van doelen, je leren hoe je je voedingsbehoefte kunt berekenen en je tools geven om na de vakantie Super Fit aan de slag te kunnen gaan!

Ik heb een voedingsintolerantie, houden jullie daar rekening mee?

Alles wat we serveren is niet alleen zo veel mogelijk lokaal geproduceerd, we houden ook rekening met de voorkeuren van onze gasten. Ben je vegetariër, veganist, gluten- of lactose-intolerant of heb je een andere allergie of intolerantie? Dan raden we je aan dit te vermelden op het inschrijfformulier wanneer je je reis boekt. Onze kok heeft een jarenlange ervaring met koken voor groepen, dus dat komt helemaal goed!

Ik wil een auto huren, is dat aan te raden?

Het is zeker aan te raden om een auto te huren. Transport tijdens de vakantie is namelijk om verzekeringstechnische redenen niet inbegrepen. Ondanks dat veel activiteiten bij de villa plaatsvinden, zijn er diverse programma-onderdelen die op een andere locatie plaatsvinden. Op Ibiza is een goed netwerk van busverbindingen en er zijn voldoende taxi’s, maar gebruik hiervan vergt soms veel geduld. De huur van een autootje is daarom aan te raden. Voorafgaand aan de reis maken we een Whatsappgroep aan met alle deelnemers, dan kun je ook afstemmen wie een auto huurt en met wie je kunt meerijden en misschien ook de kosten deelt.

We hebben een mooie deal afgesloten bij CarDelMar daardoor hebben we een mooie aanbieding voor je als je een auto huurt via Cardelmar. Je krijgt namelijk 10% korting op de huurprijs via onze deal met CardelMar. Dit wordt via een cashback uitbetaald als je aan ons de huurgegevens doorgeeft. Let op, dit geldt alleen als er via de links op deze pagina een reservering wordt voltooid.

Wordt er alcohol geschonken tijdens een Super Fit Holiday?

Alcohol nuttigen is toegestaan tijdens een Super Fit Holiday, het gaat immers ook om jouw vakantie. Wij serveren echter geen alcohol bij de maaltijden. Als je wel graag een wijntje/ biertje bij het eten wilt, dan zal je het zelf moeten aanschaffen. Inbegrepen zijn water, koffie en thee.

Ik houd van vlees eten, kan ik dan ook een vakantie boeken?

Vlees eters zijn meer dan welkom bij ons. Wij geloven in een evenwichtige en gezonde voeding en respecteren ieders’ keuzes daarin of je nou veganistisch bent, lacto-ovo-vegetarier of een carnivoor in hart in nieren. Op het menu staat wel 1 vegetarische avondmaaltijd, mocht je daar heel veel bezwaar tegen hebben, geef het dan aan tijdens je boeking.

Ik wil twee weken boeken, kan dat ook?

Leuk dat je twee weken wilt boeken! Uiteraard is dat mogelijk. We werken wel met een vast sociaal-actief programma per week, dus als dat niet erg is, kun je gewoon twee weken boeken, of drie… of vier! Anders vermeld je bij het inschrijven dat je graag contact wilt over het programma, dan komt het goed. We willen dat jij de optimale vakantie-ervaring beleeft, dus we regelen het.

Super Fit Holidays Pelikaan