Programma Fitness Vakantie Super Fit Holidays – Ibiza 2019

Een Super Fit Holiday is een actieve fitness vakantie waar fitness, fun, voeding en vakantie centraal staan. Je zou het een fitnessretraite (of fitnessretraite) kunnen noemen. Dit houdt in dat we een stevig actief programma hebben met verschillende soorten fitnesstrainingen zoals HIIT (High Impact Interval Training), kickboksen, een beachworkout en ter ontspanning wat yoga. Op Ibiza werken we vooral met Nederlandse trainers samen, al kan het voorkomen dat er een Engelstalige trainer lesgeeft, afhankelijk van de training. Sowieso zorgen we voor de beste trainers.

Naast fitnesstrainingen en yoga, bieden we sociaal-actieve programmaonderdelen aan. Dit zijn gezellige activiteiten om je medereizigers beter te leren kennen waarbij je toch actief bent, maar die vooral als doel hebben om veel lol met elkaar te hebben. Deze activiteiten zijn optioneel, maar voor €120 boek je die toch gewoon bij? Onze keywords zijn immers Fitness, Voeding, Fun en Vakantie!

download het programma
Fitness strand

Gezond en gezellig eten

Alle maaltijden nuttigen we aan een grote tafel bij de villa. We zorgen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt voor een actieve dag. Onze chef maakt bij de bereiding van de maaltijden zo veel mogelijk gebruik van lokale producten. Inbegrepen is ook een diner buiten de deur, uiteraard in een restaurant dat lekker en verantwoord kookt.

 • Drie maaltijden per dag plus een snack inbegrepen
 • Op woensdagavond ben je vrij
 • We houden rekening met jouw dieetwensen
 • We bieden ook menu’s met vlees en/ of vis aan
 • Lokale producten van het eiland
Fitness pannenkoekjes
Boek nu jouw vakantie!

Uitgebreid activiteiten programma*

Laat je verrassen door een aantal super leuke activiteiten op en om het eiland. Van een kajaktocht naar een geweldige plek om de zonsondergang te bekijken tot een openlucht bioscoop bij de villa. Je ziet meer van het eiland dan alleen de villa en het zwembad. Ook hoor je interessante en boeiende verhalen over Ibiza haar historie. Maar natuurlijk staat een actieve vakantie vieren met gezond eten en fun centraal.

* Niet deelnemen aan de activiteiten? Dan krijg je korting op de reissom

fitness vakantie kajak

Voorbeeld dagprogramma

TijdActiviteit
07:30Yoga
09:00Ontbijt
11:00High Impact Interval Training op het strand of bij de villa
13:00Lunch
15:30Seminar over voedingssupplementen
19:00Gezamenlijk diner
21:00Massage (optioneel)

Scherp geprijsd

Wij bieden de geheel verzorgde Super Fit Holiday van 8 dagen naar Ibiza aan vanaf €1.175 per persoon! Je hoeft bijna geen extra kosten te maken als je op Ibiza bent aangekomen.

Dit bedrag is op basis van:

 • 8 dagen verblijf in een riante en sfeervolle finca op Ibiza met zwembad
 • Drie maaltijden plus een snack per dag, uitgezonderd diner op de vrije woensdagmiddag/ -avond
 • Inclusief water, koffie en thee
 • Trainingsprogramma met elke dag minimaal één fitnesstraining, (kick)boksen en yoga
 • Actief sociaal programma met kajaktocht, boottocht en een hike*
 • Op basis van verblijf in een 2-persoonskamer**
 • Seminars over voeding en voedingssupplementen


* Je kunt de vakantie ook boeken zonder deze activiteiten, dan krijg je korting op de reissom. Transport naar de activiteitenlocaties is niet inbegrepen. We adviseren een auto te huren via CarDelMar aangezien de verhuurvoorwaarden. In de groepsapp die we aanmaken is het mogelijk af te stemmen over carsharing.

**We gaan uit van een volgeboekte vakantie, dus ben je alleenreizend dan delen we je vooraf in voor een 2-persoonskamer (uiteraard doen we ons best de leukste kamergenoot voor je te selecteren)

Super Fit Fun
Boek nu jouw vakantie!