Over Super Fit Holidays – actieve fitness vakanties

“Een super leuke, sportieve week gehad op een droom locatie! Het groepje was heel divers en vooral super leuke mensen. Elke dag een andere training/activiteit (kick box, hiken, kajakken, beach work out, pool work out) en toch genoeg tijd gehad om het eilandje te ontdekken!”

Als je tijdens je vakantie niet stil kunt zitten/ liggen, graag actief bezig bent, afwisselende trainingen wilt ervaren en ook wat wilt leren over voeding en voedingssupplementen, dan is een actieve fitness vakantie echt iets voor jou. Of je nou veel sport of minder vaak dan je zou willen, we houden rekening met het niveau van de gasten. Zo kan een actieve fitness vakantie een mooie gelegenheid zijn om de eerste stap te zetten naar jouw droomlichaam, maar kan het ook de ideale vakantie zijn als je gewend bent veel te sporten.

Wij bieden Super Fitte vakanties met een actief fitnessprogramma, optioneel elke ochtend yoga om de spieren soepel te houden, de mogelijkheid tot overheerlijk en gezond eten, een actief-sociaal programma, inhoudelijke sessies over gezonde voeding en natuurlijk veel lol en ontspanning!

Een Super Fit Holiday is Fitness, Voeding, Fun en Vakantie!

Wat wij aanbieden, moet voldoen aan een aantal strikte eisen:

  • Een geweldige locatie die van alle gemakken is voorzien, voldoende privacy biedt en waar jij je thuis kan voelen
  • Mogelijkheid tot gezond eten, bereid met lokale producten
  • Een gezond fitnessprogramma met deskundige begeleiding
  • Een leuk sociaal-actief programma om elkaar beter te leren kennen
  • Genoeg vrijheid om ook je eigen gang te gang
  • Leuke extra’s (ssst verrassing)
Boek nu!
Super Fit Holidays Life is Better

“Heb een superleuke sportieve week gehad met Superfit Holidays!
Een aanrader voor iedereen, die al het moois van Ibiza wil zien, gezond wil eten en lekker sportief aan de slag wil gaan!”

Het team

Voor de fitnessvakanties op Ibiza werken we samen met de beste partners. Onze trainers hebben de meest uiteenlopende mensen getraind, van topsporters tot wereldbekende DJ’s en alles wat er tussenin zit. Ze kennen de mooiste plekken voor een goede workout en wisselende verschillende trainingsvormen af. Omdat goede voeding van groot belang is tijdens een actieve fitnessvakantie, hebben we de beste chefs van het eiland geselecteerd om voor ons te koken.

Mijn naam is Camiel Kroesbergen en ik ben al meer dan 25 jaar actief bezig met fitness en voeding. Vanaf het eerste moment dat ik een sportschool instapte, was ik geïnteresseerd in het effect van voeding en training op mijn lichaam en op dat van anderen. Vandaar dat ik de opleiding Voeding & Diëtetiek (de opleiding tot diëtist) heb gevolgd en afgerond. Als voedingskundige ben ik vooral veel bezig geweest in de fitness- en bodybuildingbranche, waar ik onder andere als vaste redacteur voor Sport&Fitness Magazine artikelen schreef over voeding, fitness en lifestyle. Daarnaast heb ik in diverse sportscholen als personal trainer gewerkt, waarbij ik mijn kennis van training, metabolisme en voeding combineerde.

Na een carrièreswitch die me in de wereld van reclame, media en marketing bracht, begon de liefde voor voeding en fitness weer op te borrelen. Het idee voor Super Fit Holidays is ontstaan op Ibiza toen ik daar was voor een vakantie. Tijdens een vakantie kan ik totaal niet stilliggen op een strandbedje of naast het zwembad. Ik betrapte me er op dat ik continu lichamelijk actief bezig was. Van deadliften met een parasolvoet tot baantjes trekken in het zwembad om vervolgens op te drogen terwijl ik push-ups deed.

Omdat ik zeker niet de enige ben die graag bezig is tijdens vakantie, ging ik eens onderzoeken of er reizen bestonden die fitness met fun combineren en met aandacht voor gezonde en lekkere voeding. Tot mijn verbazing bestonden deze reizen in Nederland nog niet, zeker niet op de manier die ik voor ogen had. Vandaar dat ik Super Fit Holidays heb opgericht: Fitness, Voeding, Fun, Vakantie! Dat is wat centraal staat tijdens een Super Fit Holiday!

Camiel Super Fit Holidays

Trainers

Op Ibiza werken we samen met Marisa van Welzen van The Workout Club Ibiza. Zo kunnen we een afwisselend programma aan trainingen aanbieden, waaronder kettlebell training, HIIT, flow yoga en (kick)boksen, elke training gegeven door een expert op dat trainingsvlak. Uiteraard houden de trainers rekening met jouw niveau qua training en met eventuele blessures of beperkingen.

Beoordeling:

4,9 op een schaal van 5
Benieuwd naar recensies? Lees ze hier.

Chefs

Voeding en sport gaan hand in hand, vandaar dat we de beste chefs van Ibiza hebben benaderd om te koken gedurende de fitnessvakanties. Welke dieetwensen je ook hebt, ze zetten geweldige maaltijden neer. Gezond, lekker en een streling voor het oog. Het is dan ook niet gek dat deze chefs voor spelers van FC Barcelona en andere beroemdheden koken.
Standaard bieden we als menu-opties vegetarisch, veganistisch of met vlees of vis aan.

Beoordeling:
4,7 op een schaal van 5